Az i-re a pont

Mindig boldogsággal tölt el, amikor munkám során tényleg sikerül megvalósítanom a küldetésemet, amely a következő:

„Ügyfeleimet segíteni abban, hogy írásuk magas minőségben, teljes megértéssel, a kívánt hatást létrehozva érjen célba, és maradandó, pozitív benyomást hagyjon maga után, ezzel hosszú távon jó hírnevet biztosítva szerzője/kiadója számára.”

Bár minden alkalommal igyekszem jómagam teljes megelégedésére kiadnom a kezeim közül az elkészült munkát, az i-re a pontot mégis mindig az adott ügyfél konkrét visszajelzése teszi fel.

Ilyenkor érzem azt, hogy küldetésem teljesült.

Amikor ráadásul az a bizonyos ügyfél egy általam igen nagyra becsült személy, olyankor az az i-re felkerült pont még a szokásosnál is nagyobb örömmel és bizonyossággal tölt el.

Az alábbi ügyfélvisszajelzés az egyik ilyen kiemelt gyöngyszem.

Köszönöm neki a bizalmat, nagyon örülök, hogy sikerült az elvárásoknak eleget tennem, s az alábbiak bizonysága szerint tán még egy kicsit felül is múlnom.

„Szeretek profikkal dolgozni! Az előző könyveimnél megtanultam, hogy az általam írt szövegen túl könnyen siklik végig a szemem, és nem fedezek fel olyan apróságokat, amiket a »friss szem« azonnal kiszúr. De ez még csak a »lektor-kincs« hasznának egyik fele. A másik, hogy nyelvtanilag, helyesírásilag sok-sok olyan szabály van, amit restellem, de nem tudok, vagy nem pontosan tudok. Ha van egy profi, aki pont ezeken a területeken jobb nálam, akkor én csak örülök, ha ő nézi át mindazt, amit írtam. Hiszen az a cél, hogy amit végül kiadok a kezem közül, és amihez végül a nevemet adom, az amennyire csak lehet, megközelítse a tökéletest! És tulajdonképpen ez a Detti, aki csak azért nem tökéletes, mert a »TÖKÉLETESSÉG« csak elméleti fogalom. Viszont amennyire a való világban csak ez lehetséges, megközelíti a tökéletest! Figyelmes, gondos, helyettem is gondolkodik, betart minden határidőt, nem várt pluszt ad a munkájához és természetesen hibátlan munkát végez! Köszönöm szépen a profi segítséget!”

Soós Zoltán

The Speaker

Soós Zoltán

error

Tetszik ez a blog? Akkor kérlek, terjeszd az igét! :-)