Szolgáltatások

Díjmentes nyelvi szakvélemény

 • Bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy írásodra, weboldaladra, kiadványodra valóban „ráférne-e” a nyelvi ellenőrzés?
 • Nem vagy benne biztos, hogy elég átütőek-e a szövegeid?
 • A biztonság kedvéért szeretnéd leellenőrizni a marketinges kolléga munkáját érthetőség, helyesírás és
  fogalmazás szempontjából?

Akkor ez a szolgáltatás Neked szól!

5000 szóközös karakter (más szóval leütés) terjedelemig díjmentesen átnézzük, és részletesen véleményezzük, tehát helyesírási szempontból elemezzük a számunkra megküldött szöveget.

Ez a mennyiség nagyjából 2db A4-es oldal terjedelmének felel meg.

Lehet ez weboldaltartalom, cikk, könyvrészlet stb., tehát gyakorlatilag bármilyen szöveg.
Bármely szövegszerkesztő formátumában (Word, Open office stb.) vagy PDF
formátumban is elfogadjuk az elemzésre szánt szöveget. A kért elemzést 3 munkanapon belül
várhatod az e-mailfiókodba.

További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Magánkiadású könyvek vagy más nyomtatás előtt álló kiadványok, pl. brosúrák, katalógusok helyesírási ellenőrzése, tökéletesítése – korrektúra, nyelvi lektorálás

 • Szeretnéd kiadni a könyvedet, és biztosítani, hogy írásod minősége megüsse a kiadók által megjelentetett művek mércéjét?
 • Esetleg inkább a kimondott szavak embere vagy, de mondandódat szeretnéd könyvként is elérhetővé tenni úgy, hogy írásod esztétikai, helyesírási és érthetőségi szempontból is feddhetetlen legyen?
 • Nem vagy biztos benne, hogy regényedben a párbeszédeknél hogyan kell helyesen használni a központozást, vagy általában véve bizonytalan vagy az írásjelekkel kapcsolatban?
 • Szeretnéd biztosítani, hogy üzleti kiadványoddal kapcsolatban „ne érhesse szó a ház elejét”?
 • Szeretnéd kivédeni a kiadványoddal kapcsolatos metsző kritikát?
 • Szeretnéd írásoddal a maximális hatást kiváltani, és elkerülni, hogy olvasóid fennakadjanak a hibákon, elírásokon?
 • Képzési anyagaidat szeretnéd tökéletesen érthetővé, egyszerűvé, gördülékennyé és hibátlanná varázsolni, hogy tanulóid a lehető legtöbb eredményt érhessék el?

Akkor ez a szolgáltatás Neked szól!

Pontos, fix összegű árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Digitális írásos tartalmak, weboldalak, online termékek, cikkek, bejegyzések, hírlevelek stb. helyesírási ellenőrzése, tökéletesítése – korrektúra, nyelvi lektorálás

 • Szeretnéd kihozni online tartalmaidból a maximumot?
 • Weboldalad tartalmát szeretnéd rendbe tenni?
 • Üzleti kiadványoddal, brosúráiddal, katalógusaiddal szeretnél profi munkát letenni az asztalra?
 • Biztosítani szeretnéd, hogy kiadványod PR értéke a lehető legmagasabb legyen?
  Írásaiddal a maximális hatást szeretnéd elérni olvasóidnál, és szeretnéd elkerülni, hogy hibákon, elírásokon akadjanak fenn?
 • Képzési anyagodat érthetővé, egyszerűvé és hibátlanná szeretnéd varázsolni, hogy ezáltal tanulóid, beiratkozóid a lehető legtöbb eredményt érhessék el, és további képzéseidre is visszatérjenek?
 • Megjelentetnéd kéziratodat e-könyv formátumban, és szeretnél biztosra menni, hogy ennek nyelvi minősége biztosan megüsse a piac által elvárt mércét?
 • Elengedhetetlen lenne a számodra, hogy az online felületeken írásban kommunikálj ügyfeleiddel, olvasóiddal, de nem túl erős pontod a helyesírás?

Akkor ez a szolgáltatás Neked szól!

Lépj velünk kapcsolatba, hogy megnézzük, pontosan mire van igényed!

 

Fordításon átesett, de anyanyelvi szempontból még nem elfogadható minőségű írások helyrehozatala

Idegen nyelvű kiadványaidat, katalógusaidat, blogcikkeidet stb. idegen nyelvről magyarra fordíttattad, de jelenleg még nem vagy elégedett az anyag magyar nyelvi minőségével, érthetőségével, helyesírásával, vagy a szöveget egyszerűen nem találod eléggé magyarosnak?

Ez viszonylag gyakran előfordulhat, főleg kevésbe ismert, kevésbé elterjedt szakterületek esetén.

Tudunk segíteni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Előadásokról, szöveges hanganyagokról átirat készítése

Mit is jelent ez?

Ha vannak hanganyagaid, előadásaid, audio formátumban rögzített képzési anyagaid, akkor ezek szövegeit írásban is érdemes rögzíteni. Egy profibb tanfolyamnál például már elvárt, hogy a tanulmányozandó hanganyagokat olvasással is követhessék a hallgatók, sőt olyankor is tudjanak tanulni, amikor hanganyagok meghallgatására éppen nincs lehetőségük, olvasni viszont tudnak.

Van, aki például gyorsabban tanul, ha egyszerre olvassa és hallgatja is az adott anyagot.

Ennek egy másik felhasználási módja az, amikor valaki például diktafonra mondja fel a leírni kívánt szöveget, vagy amikor egy kiadvány alapját személyesen készített interjúk alkotják. Ilyen esetekben szintén elengedhetetlen, hogy a felvett anyagok írásba is kerüljenek, és az írások helyesírási szempontból is tökéletesek legyenek.

A fenti esetek mindegyikénél elengedhetetlen, hogy az írásba került anyag – tehát az átirat – szövege 100%-ig megegyezzen a hanganyagban elhangzott szöveggel.

Ebben tudunk segíteni. Átiratkészítési igény esetén is fordulj hozzánk bizalommal!

Szövegírás

Legyen szó személyes levélről, üzleti megkeresésről, blogcikkről, weboldalak szövegeiről, hírlevélről, marketinganyagról, értékesítési szövegről, ezek bármelyikét szívesen elkészítjük a számodra.

A pontos egyeztetéshez vedd fel velünk a kapcsolatot!