5000 eladott példány és az élő rendezvény varázsa

Néhány hete férjemmel, Dobos Jánossal (John P. Drummer) részt vettünk a Kiadom a könyvemet konferencián. Az apropót alapvetően az adta, hogy férjemet is meghívták: tartson előadást a konferencián a sikeres szerzői magánkiadás témájában.

Nem véletlenül kérték fel erre, hiszen saját könyvei közül az elsőként kiadott könyvével már átlépte a bűvös 5000 eladott példányt, ami mint kiderült, már bestsellernek számít. Mindezt ráadásul 100%-ban magánkiadással érte – azaz, értük – el.

Tallér Edina szerkesztő, amikor felkonferálta őt, kiemelte, hogy ez az olvasottság a „normál”, kiadón keresztüli megjelenések esetében is bizony, sok szépíró vágyálma, ami azért nem kis elismerés volt a számunkra.

Külön meglepetés és öröm volt hallanom, ahogy az előadás végén Edina szólt még néhány szót, melyben külön kiemelte azt, amit az előadás során már férjem is elmondott: a könyvkiadás elengedhetetlenül fontos összetevője a lektorálás. Lektorként külön megköszönte az én munkámat is, ami bevallom, nagyon jólesett.

Büszke vagyok férjem eredményére, mint ahogy a közös csapatmunkára is, amellyel közösen létrehoztuk ezt az eredményt. 

Az előadás nagy érdeklődésre tartott számot, konkrétan telt házas volt. 🙂

A konferencia ideje alatt még többen személyesen is felkeresték Jánost, hogy további részleteket tudhassanak meg a témában.

Mindhárom könyvét vittük magunkkal, a helyszínen meg lehetett őket vásárolni, és sokan éltek a dedikálás lehetőségével is.

Ráadásul több más, rendkívül érdekes előadást is hallhattunk a szerzői kiadáshoz különböző szálakon át kapcsolódó témakörökben, olyan előadóktól, mint Fejős Éva, Kasza Tamás, Wolf Gábor, Dombovári István, és még hosszasan sorolhatnám – köszönjük nekik az élményt és a hasznos információkat!

Zárógondolatom pedig, hogy bizony, nagyon érdemes rendszeresen kilépni a virtuális világból, mert egy élő rendezvénynek pótolhatatlan varázsa van.

error

Tetszik ez a blog? Akkor kérlek, terjeszd az igét! :-)