Tanulság

Néhány hete megkeresett egy úriember, és elmondta, sürgős segítségre lenne szükségük, ugyanis az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon az egyesület szeretne bemutatni egy egyedülálló solymászati szakkönyvet.

Mivel mindannyian a magyar nyelvet magas szinten ismerő és művelő emberek, ezért úgy gondolták, a nyelvi lektorálást, korrektúrát „házon belül” oldják meg. Azonban, amikor a társszerzők közül már hárman is átnézték a kéziratot, és még mindig újabb és újabb hibákra bukkantak, belátták, hogy ehhez mégiscsak egy olyan ember segítségét kellene bevonni, akinek kifejezetten ez a szakterülete.

Ezekkel a felesleges körökkel természetesen elég sok idejük ment el, és így már kezdett kissé veszélybe kerülni a terv, hogy a könyv még időben elkészüljön és bemutatásra kerülhessen a kiállításon. Jómagam itt jöttem be a képbe.

Az egyesület nem is bánta meg, hogy a feladattal megbízott, hiszen a küldetést sikeresen, még az általam megadott határidőt is megelőzve teljesítettem.

Tanúskodjon erről ez a visszajelzés:

„Kedves Bernadett, Köszönjük szépen a megküldött anyagot, a kollégám is átnézte, teljes mértékig megfelelő. Átnézve az anyagot, látszik, hogy az Ön munkájára és szakértelmére mindenképp szükségünk volt.

Üdvözlettel,B. Balázs”

Ajánlom magamat, bármilyen kiadványról, nyilvánosan megjelenő szövegről (például weboldal, blog stb.) legyen is szó. Mert a szó elszáll, az írás megmarad.

További ügyfélvisszajelzések a weboldalamon is megtalálhatók: https://hibatlanszoveg.hu/

error

Tetszik ez a blog? Akkor kérlek, terjeszd az igét! :-)